De beste snacks tijdens een formule 1 race

0
formule 1

Tijdens de race wil je slechts een aantal dingen, namelijk volle focus, een aantal drankjes en snacks. Wij checken altijd eerst nog op GP Today het laatste F1-nieuws voorafgaand van de race. Zo zijn wij zeker voorbereid op wat komen gaat, ook kijken we ieder weekend bij iemand anders thuis F1 zodat het niet altijd bij dezelfde is. Maar wat nemen jullie graag mee om te snacken? Enkel een paar zakjes chips of kijken jullie F1 tijdens een uitgebreide barbeque? Wij hebben speciaal voor jullie een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet.

Formule 1 tijdens een barbeque

Onze mancave is zo ingericht dat we tijdens het barbecueën kunnen genieten van onze Max Verstappen in zijn natuurlijke habitat. In de mancave staat een beamer die gericht staat op een wit scherm waar we hem duidelijk kunnen zien racen. Wij vinden het gezellig om gebruik te maken van de heerlijke zomeravonden en tijdens de race niet binnen te zitten. We genieten van elkaar, de race en een heerlijke barbeque geheel in stijl.

Pizza, wie houdt er niet van?

Je kunt samen de lekkerste pizza’s maken of jullie besluiten er een aantal te bestellen, voor ieder wat wils. Met pizza’s heb je nooit last dat er iets is wat iemand niet lust, bestel een aantal pizza’s en iedereen is tevreden. Wist jij al dat er nu ook pizza’s bestaan met een bloemkoolbodem? In vergelijking tot een normale pizza zitten hier bijna 500 calorieën minder in! Wij hebben het een tijdje geleden zelf geprobeerd en merkte geen verschil met een normale pizzabodem, echt een aanrader als je het ons vraagt.

Burgers

Wil jij je beste vrienden echt verwennen? Ga naar de slager voor een aantal heerlijke stukjes vlees en bereid de allerlekkerste hamburgers ooit. Beleg ze met een aantal heerlijke stukjes bacon, frisse groente en een juicy hamburger. Mocht een hamburger niet genoeg zijn kun je altijd nog kiezen voor een biefstuk of maak je eigen ‘philly cheese steak’

Bestellen!

Hebben de bovenstaande mogelijkheden je niet weten te inspireren? Neem dan snel een kijkje op de website van een maaltijd bezorger in Nederland. Zo krijg je smaakvolle gerechten warm aan de deur afgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *